Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 

Talli ja pihatto

Punainen, uusi, ilmastoitu, hyvin valaistu, 12 kpl 9² karsinaa, 2 pesupaikkaa lämpimällä vedellä, rehuvarasto, lämmin varustehuone ja taukohuone tallilaisille. Tallin edustalla on jokaiselle hevoselle yksilöllinen hiekkapohjainen tarha, kolminkertaisilla lankkuaidoilla. Tallin laidalta löytyy myös hoitokatos missä paikat 8 hevoselle, se on vapaassa käytössä ja usein leireillä sekä kesäisin laitetaan hevoset siinä valmiiksi.

Pihatto on 2-osaan jaettu. Tammoille/ruunille ja oreille/ruunille suunnatut puolet löytyy. Kumpaankin puoleen mahuu 10 hevosta. Vapaa heinä, metalliputkiaidat, lukittu portti, Vesiautomaattikaukalot, kiinteät rehukupit kaikille. Kuivikkeena olki, katettu puoliseinillä olevat pihattorakennukset, suojaavat säältä kuin säältä, tuuletin pyörii kuumila keleillä häätäen ötökät ja luomalla viileää ilmavirtaa. Talvella lämmittää tasaisesti ja samalla patja nostaa lämpöä.

Pihapiirin pohjapiirustus

Tallin pohjapiirustus

Tallin henkilökunta

 

Ratsastusalueet

Ulkokenttä on iso 40x60m, valaistu, kivituhka pohjalla, lankkuaidattu. Kenttää huolletaan päivittäin.

Maneesi on 30x50m, hyvin valaistu, ilmastoitu, hiekka-kumirouhe pohjalla, peilitetty, katsomokin löytyy ylätasanteelta. Maneesia huolletaan päivittäin. Maneesista löytyy myös kahvila Nelikko, joka on auki 24h!

 

Laitumet

Laitumia on 5 kpl, ne sijaitsee hiukan edempänä tallista, tasapohjaista, reheväkasvuista, kivettömiä, kolminkertaisella sähkölangalla aidatut ja vahvalla paimenella oleva sähkö pitää innokkaimmatkin lomailijat aidan oikealla puolella.

 

Maastot

Maastot ovat pääasiassa selkeä kulkuisia, hyvä pohjaisia, pehmeitä mäntymetsä teitä jotka ovat varta vasten rakennettu Nelikavion tilan maille ratsukoiden käyttöön. Maastoreittejä löytyy viitoitettuna kilometri tolkulla. 1-3h maastoreitit on helposti löydettävissä sinisillä viitoilla merkittyinä. 30min lähilenkki on valaistu. Löytyy myös mäkiä,laskuja, umpimetsää, peltoa sekä vesistöjä, kun vain lähtee rohkeasti tutkimaan alueita !

©Vapaasti by AK

-Nelikavio on virtuaalitalli, eikä ole oikeasti olemassa-

©2018 Nelikavio - suntuubi.com